mandag den 21. juni 2010

Fastfoodoplevelse

Hvis man er på farten i Danmark og ikke har smurt en madpakke, ja så er man på den!

Vi havde i Nyborg valget mellem en hurtig burger eller en hurtig sandwich. Vi valgte sandwichen - sikke en oplevelse. Den var ganske uinteressant. Havde bestilt en skinke og ost sandwich - man kunne ikke smage disse fødevarer!! Der var en eftersmag af kemikalier. Kan det virkelig være rigtig at man i Danmark ikke kan finde kvalitets fastfood??

2 kommentarer:

  1. Her i Århus har vi en sandwich-kæde ved navnet 'Anettes Sandwich'. Her kan man købe de lækreste sandwich i groft brød med kvalitetsfyld. Der er sågar revet gulerod i. Godt kom koster en sandwich på den forkerte side af 40 kr, med det vil jeg med glæde bruge på en ordentlig sandwich når jeg ikke selv har magtet at lave en lækker madpakke.

    DSB derimod - fy for pokker, det de forsøger at sælge som 'mad' er en fornærmelse. I deres trekantsandwich er der ikke mindre end 11 E-numre. Det er bare for klamt!

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre, at der er muligheder. Det ville være skønt hvis nogle af de dejlige muligheder kom ud til motorvejen eller DSB - hvor folk jo netop har brug for et hurtigt sundt måltid!

    SvarSlet